-
افزانه قوام بخش و پایدارکننده
برای قیمت تماس بگیرید اطلاعات بیشتر -
افزانه کف زا
برای قیمت تماس بگیرید اطلاعات بیشتر -
افزودنی حجم زا (منبسط کننده) و روان کننده
برای قیمت تماس بگیرید اطلاعات بیشتر -
افزودنی کاهنده تکیدگی و روان کننده
برای قیمت تماس بگیرید اطلاعات بیشتر -
پودر آنی گیر بتن
برای قیمت تماس بگیرید برای قیمت تماس بگیرید -
گروت اپوکسی با کاربرد گسترده
برای قیمت تماس بگیرید اطلاعات بیشتر -
گروت اپوکسی دارای الیاف شیشه
برای قیمت تماس بگیرید اطلاعات بیشتر -
گروت اپوکسی کم حرارت زا
برای قیمت تماس بگیرید برای قیمت تماس بگیرید -
گروت سیمانی الیاف دار
برای قیمت تماس بگیرید اطلاعات بیشتر -
گروت سیمانی پابرجا در برابر آب شستگی
برای قیمت تماس بگیرید اطلاعات بیشتر -
گروت سیمانی توانمند دو بخشینه ای
برای قیمت تماس بگیرید اطلاعات بیشتر -
گروت سیمانی ریزدانه با تابمندی زودرس
برای قیمت تماس بگیرید برای قیمت تماس بگیرید -
گروت و چسب اپوکسی ریزدانه و فراتابمند (پرمقاومت)
برای قیمت تماس بگیرید اطلاعات بیشتر
گروت چیست ؟
گروت ملاتی آماده شامل سنگدانه های دانه بندی شده ، سیمان ، الیاف پلی پروپیلن ، روانسازها و مواد ضد انقباض می باشد که در انواع مختلف و برای کاربردهای گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد .
گروت پایه سیمانی چیست ؟
پودر گروت پایه سیمانی یا همان گروت سیمانی، پس از ترکیب با آب ملاتی همگن و روان تشکیل خواهد داد که به راحتی می تواند کلیه حفره ها و منافذ را پر کند . عمده ترین کاربرد گروت سیمانی ، جایگذاری و نصب صحیح صفحات تکیه گاه یا بیس پلیت ها بر روی فونداسیون در سازه های اسکلت فلزی و همچنین نصب ماشین آلات صنعتی سنگین می باشد. نصب و جایگذاری بیس پلیت ها بر روی فونداسیون بسیار حساس است و مستلزم دقت اجرایی بالایی می باشد . از این رو برای نصب باید ملاتی انتخاب شود که از مقاومت بالایی برخوردار بوده و در عین حال فاقد انقباض باشد . پودر گروت پایه سیمانی بهترین گزینه برای این منظور می باشد . گروت های سیمانی حاوی موادی هستند که انبساط کنترل شده ای را در ملات در هنگام گیرش ایجاد می کنند که این انبساط ، میزان انقباض طبیعی ملات را در روند گیرش و از دست دادن آب اختلاط جبران می کند .
ویژگی های گروت پایه سیمانی
گروت پایه سیمانی به دلیل سهولت اجرا و روانی و قابلیت بهره برداری سریع تر از سازه ، مورد توجه فراوانی قرار گرفته است . گروت سیمانی تولیدی شرکت پادراپات پارس، ملاتی توانمند و بدون انقباض بر پایه سیمان می باشد . گروت پایه سیمانی با توجه به دانه بندی مناسب آن به راحتی برای نصب بیس پلیت ها قابل استفاده می باشد و پس از گیرش نهایی مقاومت فشاری بیش از 65 مگاپاسکال را تحمل خواهد نمود . گروت سیمانی به لحاظ دانه بند و دارا بودن مواد روانساز در فرمولاسیون خود ، پس از اختلاط با آب ملاتی روان می سازند که قدرت روندگی بالایی برای پر کردن منافذ و نقاط دور از دسترس خواهد داشت . ملات گروت سیمانی پس از گیرش و سخت شدن ، نسبت به ملاتهای معمولی سریع تر سخت شده و می توان از سازه سریع تر بهره برداری نمود. گروت پایه سیمانی پس از سخت شدن و گیرش نهایی به هیچ وجه بر اثر انقباض دچار ترک خوردگی نخواهد شد . همانطور که ذکر شد در فرمولاسیون گروت از مواد ویژه ای استفاده شده که قابلیت افزایش حجم یا انبساط گروت را داشته باشند . این مواد منبسط کننده از این رو در فرمولاسیون تولید گروت های پایه سیمانی به کار می روند تا کاهش حجم یا انقباض ناشی از واکنش هیدراسیون سیمان در گروت جبران شود . انبساط گروت به میزان کنترل شده ای مطابق استاندارد در نظر گرفته شده است . عموما انبساط گروت های سیمانی در حالت خمیری با تطابق با استانداردهای ASTM C827/C827M قابل اندازه گیری است . ملات گروت از نظر تغییر شکل در برابر بارهای وارده تا 200 درجه سانتیگراد از خود مقاومت نشان می دهد . گروت پایه سیمانی پس از سخت شدن و گیرش ، مقاومت مکانیکی بالایی دارد . گروت پایه سیمانی مقاومت بالایی در برابر سیکل های ذوب و یخبندان دارد . ملات گروت سیمانی نسبت به ساید ملاتها در برابر نفوذ آب مقاوم تر است . شرکت شیمیایی بتن پلاست با توجه به مقاومت های مختلف و ضخامت های مختلف ، گروت های گوناگونی را از نظر مقاومت و دانه بندی فرموله و تولید می کند .
انواع گروت
بر اساس مصارف مختلف و مقاومت های مدنظر و ضخامت اجرا ، انواع گروت را در بالای صفحه مشاهده می کنید؛ برای اطلاع از قیمت گروت با شماره های درج شده تماس حاصل فرمایید.
انواع گروت پادراپات پارس
- گروت اپوکسی دو جزئی و سه جزئی
- گروت منبسط شونده و آماده
- گروت سیمانی اصلاح شده با مواد پلیمری بسپار
- گروت منبسط شونده بر پایه سیمان
- گروت پلیمری
- گروت اپوکسی
- گروت پایه سیمانی (گروت سیمانی)
گروت پایه سیمانی ویژه
گروت سیمانی ویژه ملاتی متشکل از سیمان ، سنگدانه ، الیاف ، روانساز و مواد ضد انقباض می باشد که معمول ترین نوع گروت برای مصارف عمومی می باشد. گروت سمانی ویژه برای ضخامت های 2 الی 10 سانتیمتر مناسب می باشد و دارای دانه بندی حداکثر تا 3 میلیمتر می باشد . گروت سیمانی ویژه بدون انقباض می باشد و پس از ترکیب با آب ، ملاتی روان و توانمند جهت پر نمودن حفره ها و منافذ دور از دسترس ایجاد خواهد نمود .
گروت سیمانی دانه درشت
گروت سیمانی دانه درشت پادراپات پارس، ملاتی متشکل از سیمان ، سنگدانه های دانه بندی شده ، الیاف پلی پروپیلن ، روانسازها و مواد منبسط کننده می باشد که عموما برای استفاده در ضخامت های بالای 10 سانتیمتر به کار می رود . گروت سیمانی دانه ذرشت بدون انقباض می باشد و دارای مقاومت بالای 70 مگا پاسکال می باشد و پس از ترکیب با آب ملاتی روان و توانمند برای پر نمودن زی تکیه گاهها را ایجاد خواهد نمود .
نانو گروت ( گروت ریز دانه )
گروت ریز دانه دارای دانه بندی حداکثر تا 1 میلیمتر می باشد و برای پر کردن فضای خالی زیر بیس پلیت ها تا ضخامت 2 سانتیمتر مناسب می باشد . نانو گروت یا گروت ریز دانه به لحاظ دانه بندی نسبت به سایر گروت ها ریزتر هستند و بدین ترتیب قابلیت پرکردن بهتر فضاهای متراکم و کوچک را خواهند داشت . پودر نانو گروت پس از ترکیب با آب ملاتی توانمند و بدون انقباض و روان را تولید خواهد نمود . نکته قابل توجه در مورد استفاده از نانو گروت این است که نسبت به ساید گروت های مذکور دیرتر به گیرش و سخت شدن میرسد .
گروت منبسط شونده
گروت منبسط شونده علاوه بر دارا بودن کلیه خواص گروت های پایه سیمانی دارای میزان انبساط بیشتری می باشد که در برخش شرایط خاص استفاده از گروت منبسط شونده پیشنهاد می شود .
گروت اپوکسی
گروت اپوکسی متشکل از سیمان و سنگدانه و الیاف و رزین و هاردنر اپوکسی می باشد که بصورت سه جزیی عرضه می شود. گروت اپوکسی عموما برای نصب و جایگداری و تثبیت ماشین آلات صنعتی سنگین ، کاشت میلگرد و … مناسب می باشد . گروت اپوکسی دارای مقاومت بالاتری نسبت به گروت های پایه سیمانی نرمال می باشد و پس از گیرش و سخت شدن مقاومت کششی بالاتر از 90 مگاپاسکال را تحمل خواهد نمود .
روش اجرای گروت پایه سیمانی
میزان دقیق مصرف گروت سیمانی را می توان بر اساس حجم مقطع مورد نظر برای گروت ریزی و همچنین در نظر گرفتن وزن مخصوص گروت به دست آورد . جهت ساخت ملات گروت خمیری به ازای هر کیسه 25 کیلویی 3.5 لیتر آب و برای تولید گروت روان به ازای هر کیسه 25 کیلویی 4.5 لیتر آب مورد نیاز است . دقت نمایید که همواره باید پودر به آب اضافه شود . بدین منظور ظرفی مناسب که ظرفیت نهایی ملات را پس از ترکیب با آب را دارا باشد انتخاب نموده و با در نظر گرفتن گروت خمیری یا گروت روان ، میزان آب مورد نیاز را در ظرف ریخته و کم کم پودر گروت را به آن بیافزایید و در حین افزودن پودر همواره توسط میکسر مکانیکی مناسب ( دریل + پره ) هم بزنید تا ملاتی همگن و یکدست ایجاد شود . دقت نمایید که ملات گروت زودتر از ملاتهای معمولی سخت می شود به همین منظور همواره مقداری از گروت را با آب ترکیب نمایید که حداکثر تا 30 دقیقه پس از ترکیب مورد استفاده قرار گیرد . پودر گروت بر اساس استانداردهای خاص فرموله و تولید شده است و اضافه نمودن هرگونه سنگدانه یا سیمان و یا مواد افزودنی دیگری مجاز نمی باشد و خواص آن را تغییر خواهد داد.
نکات اجرایی گروت پایه سیمانی
- قبل از اجرای گروت پایه سیمانی از قرار گرفتن تکیه گاهها در جای خود مطمین شوید
- قبل از اجرای گروت از صاف بودن و تراز بودن سطح بیس پلیت ها مطمین شوید
- دقت نمایید که بتن زیر بیس پلیت ها قبل از گروت ریزی باید حداقل به سن 7 روزه رسیده باشد
- دقت نمایید که حداقل فاصله بین بتن و سطح زیر بیس پلیت باید حداقل 1 سانتیمتر باشد
- سطح بتنی که قرار است روی آن گروت ریخته شود باید کاملا سالم و زبر و بدون نقص باشد .
- دقت شود تمامی سطوحی که قرار است با گروت درگیر شوند اعم از سطح رویه بتن و سطح زیر تکیه گاهها باید عاری از هرگونه ذرات سست و گرد و غبار و آلودگی و چربی و … باشند و قبل از گروت ریزی نسبت به زدودن هرگونه آلودگی از سطوح مورد تماس با گروت اقدام شود.
- برای جلوگیری از ترک خوردگی و کنترل از دست دادن سریع آب ملات گروت ، قبل از گروت ریزی بهتر است سطح ابتدا توسط آب آشامیدنی کاملا اشباع شود .
- قالبهایی که برای گروت ریزی اطراف بیس پلیت ها بسته می شوند باید کاملا نفوذناپذیر و بدون جذب آب باشند .
نکات تخصصی اجرای گروت پایه سیمانی
- قالبهای کار گذاشته شده برای گروت ریزی باید 2.5 تا 5 سانتیمتر بالاتر از سطح بیس پلیت قرار گیرند.
- در صورت وجود تراکم بالا در محل مورد نظر برای گروت ریزی پیشنهاد می شود در گوشه های قالب قطعاتی قیفی شکل برای هدایت بهتر ملات گروت قرار داده شود
- در نظر داشته باشید که چنانچه گروت ریزی گسترده باشدپیشنهاد می شود با کمک قالب های موقت ، مقطع به قسمت های کوچکتر تقسیم شوند . قالبهای موقت امکان پیشروی بهتری را به گروت خواهند داد .
- در نظر داشته باشید که گروت ریزی باید همواره از یک انجام شود و از همان نقطه به سایر نقاط به صورت سیال جاری شود .
- پس از ریختن گروت زیر بیس پلیت ها بایستی توسط دست کمی حرارت در ملات ایجاد شود تا هوای اضافی آن خارج شده و ملات گروت متراکم شود .
- با تامین فضای خالی مناسب در زیر تکیه گاهها می توان از ماندن هوای اضافی در زیر آنها جلوگیری نمود.
- دقت نمایید بهترین دما برای اجرای گروت 5+ الی 30+ درجه سانتیگراد است . چنانچه گروت ریزی در دمای زیر 5 درجه سانتیگراد انجام شود گیرش اولیه به تاخیر خواهد افتاد و چنانچه گروت ریزی در دمای بالای 30 درجه سانتیگراد انجام شود نیز گیرش اولیه سریعتر اتفاق می افتد و در نتیجه گروت به مقاومت مورد نظر نخواهد رسید
- ملات گروت پس از اجرا باید به مدت 7 روز مرطوب نگه داشته شود.
گروت پلیمری چیست؟
گروت پلیمری همان گروت سیمانی اصلاح شده با مواد پلیمری دارای دو جز می باشد.
فواید گروت پلیمری
- گروت پلیمری دارای مقاومت کششی و خمشی بالا است.
- گروت پلیمری دارای خاصیت آب بند کننده (ملات ترمیمی آب بند کننده بتن ASOCRET-IM)مطلوب است.
- گروت پلیمری دارای خاصیت مقاومت سایشی بالا است.
- گروت پلیمری دارای پیوند قوی با زیرسازی معدنی است.
- گروت پلیمری دارای مقاومت بالا در برابر اثر آب شور دریا است.
گروت اپوکسی
گروت اپوکسی در حال حاضر توسط طیف گسترده ای از پیمانکاران مورد استفاده قرار می گیرد و روز به روز نیز به میزان مصرف آن اضافه می شود. در گروت اپوکسی بر خلاف گروت پایه سیمانی، از رزین های اپوکسی و پودر فیلر یا پر کننده استفاده شده است. گروت اپوکسی به شدت بادوام است و سطح صاف و بدون هیچ گونه لکه ای را به شما تحویل می دهد. به طور کلی گروت اپوکسی ویژگی های بسیار مثبتی دارد که آن را از موارد مشابه خصوصا گروت پایه سیمانی متمایز می سازد. لازم است تا پیش از انتخاب مواد مورد نظر خود با ویژگی های آن آشنایی کامل حاصل کنیم تا بتوانیم بهترین گروت اپوکسی انتخاب را رقم بزنیم. گروت اپوکسی شکل پذیر و بدون حلال و شامل 3 جز می باشد. گروت اپوکسی دارای رزین اپوکسی، سخت کننده، عمل آورنده آمین و دانه بندی ویژه سیلیسی است. در هنگام مصرف گروت اپوکسی کافیست سه جز آن با هم مخلوط شوند.
ویژگی های مهم گروت اپوکسی
مقاومت بسیار بالا، دوام و عمر طولانی از ویژگی های منحصر به فرد گروت اپوکسی می باشد که باعث شده اند تا به ماده ای پر مصرف در صنعت ساختمان سازی تبدیل شود. اما ویژگی های دیگری نیز در این گروت وجود دارد که باعث منحصر شدن آن می شوند. به طور مثال فیلر یا پر کننده ی مورد استفاده در گروت اپوکسی می تواند رنگ آن را تغییر دهد. در واقع شما می توانید رنگ مورد نظر خود را برای این گروت انتخاب کنید. این گزینه برای مواردی که در آن ها گروت اپوکسی عیان است، بسیار پرکاربرد خواهد بود. ویژگی بسیار مهم دیگری که در گروت اپوکسی وجود دارد این است که در برابر ضربات وارده بسیار مقاوم است و به هیچ وجه ترک نمی خورد. این مسئله باعث می شود تا گروت اپوکسی عمر بسیار طولانی ای داشته باشد و تا مدت ها نیازی به هیچ گونه ترمیم یا تعویض نداشته باشد. ویژگی ای که در صنعت ساختمان سازی بسیار مهم و مورد توجه است.
مهم ترین عامل در انتخاب گروت
برای یک کاربرد مشخص بستگی به شرایط و خواسته های مورد نیاز سرویس، گروت ریزی و یا گروت کاری دارد. هریک از این نوع گروت ها دارای خصوصیات و عملکرد مشخص و منحصر بفردی می باشند که پاسخگوی نیاز خواهند بود.
وسایل مورد نیاز برای تزریق گروت
- کمپرسور هوا با ظرفیت 3 تا 4 cum بر دقیقه و با ایجاد فشار 2 تا 4 کیلوگرم بر سانتی متر مکعب.
- ماشین تزریق گروت یا پمپ گروت به همراه ابزار آلات فرعی آن. این پمپ باید قادر باشد تا گروت را 4 کیلوگرم بر سانتی متر مربع تزریق کند. تا کنون فناوری تا جایی پیشرفت کرده که پمپ هایی با قابلیت پمپاژ تا 20 کیلوگرم بر سانتی متر مربع گروت نیز موجود است.
- دریل و وسایل مختلف مختص به آن
- وسایل مورد نیاز برای تهیه و مخلوط کردن گروت
- شلنگهای انعطاف پذیر مخصوص برای تزریق گروت به محل مورد نظر
در نظر داشته باشید گروت ها انواع مختلفی دارند از نوع g2 و g3 و g1 این محصولات مشخصات فنی متفاوتی نسبت به هم دارند و در جاها و در نوع های مختلف استفاده می شوند می توانید جهت بررسی و اطلاعات بیشتر در این زمینه و نیز محصولات دیگر می توانید از واحد فروش پادراپات پارس اطلاعات جدید را دریافت فرمایید.